Zeytinburnu Güzel Sanatlar Lisesi

Telefon : 0212 6310858
WEB https://zgsl.meb.k12.tr
Adres : MALTEPE MAH. ASKERİ FIRIN ÇIKMAZ SK. ZEYTİNBURNU ANADOLU LİSESİ BLOK NO 2 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL
VİZYON : Mustafa Kemal ATATÜRK´ün hedefleri ve sanata verdiği önem doğrultusunda Zeytinburnu Güzel Sanatlar Lisesini Dünya çapında sanat eğitimi veren okullar içinde ülkemizi temsil edecek bir okul seviyesine ulaştırmak.
MİSYON : Türk milli ve manevi mefkuresini geçmişten aldığı kökleri değişen Dünyanın ihtiyaçları ile harmanlayarak Türk-İslam sanatını diğer medeniyetlerle yoğurup sanatçı gençler yetiştirmek ve milletin hayat damarlarında biri olan sanatın önemini kavratmak amacında olan okulumuz ; Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek olan ortamları hazırlamaktadır.
BAŞARILAR : Kurumumuz yeni açılmıştır

Öğretim Şekli :Normal ÖĞRETİM